Treningsavgifter

For å finansiere driften av banene våre, ser vi oss nødt til å be om en treningsavgift. Treningsavgiften på Dikemark for lydighet, bruks og rallylydighet er kr 650,- pr år. Du kan trene alle tre grenene med så mange hunder du vil. Betalingsfrist: 1. mars. Konto 1620 30 82057, evt Vipps til Asker hundeklubb (#46816). Merk innbetalingen med “Navn + treningsavgift GREN + ÅR» (gren=bruks, rally eller lydighet).  Viktig at du merker med hovedgrenen du trener, så treningsavgift blir registrert riktig. Dersom du begynner å trene etter 15.august, er det halv treningsavgift.

Dersom du i hovedsak trener agility, er treningsavgiften 900,- for en hund, og 450,- for hund nr 2,3,4,5. Agilitytreningsavgiften betales til agilitykontoen (1503 42 31750.) Fra og med 1 August blir treningsavgiften på Agility halvert

Dersom du ønsker å trene litt agility ved siden av, men dette er en “bi-gren”, betaler du mellomlegget mellom treningsavgift Dikemark og Sollihøgda, til agility. Dersom du i hovedsak trener agility, betaler du full treningsavgift til agility, og kan trene på Dikemark i tillegg.

I tillegg organiserer de ulike grenene vintertreninger. Her er det egne treningsavgifter avhengig av leie og utgifter til lokaler.

%d bloggers like this: