Hundesykdommen og føringer for trening

Situasjonen rundt hundesykdommen er fremdeles uavklart. Alle kurs og aktiviteter, inkludert fritreninger, på Vette og Sollihøgda er fortsatt på vent i Asker hundeklubb etter anbefaling fra Mattilsynet, Veterinærinstituttet og NKK.
NKKs hovedstyre har i dag vedtatt at alle terminfestede aktiviteter innstilles fra og med i dag og frem til og med mandag. 16. september.  Lydighetsstevnet som skulle vært arrangert av klubben førstkommende lørdag blir dermed avlyst.
Vi håper, som resten av hundenorge, på en snarlig avklaring og følger saken nøye. Følg rådene fra Mattilsynet vedrørende egen hund; gå gjerne tur, men ikke la den hilse på andre hunder og ha kontroll (det oppfordres til å ha hunden i bånd). Unngå snusing på steder hvor det har vært mange andre hunder, og unngå bytteav fòr.
Kildekritikk er viktig i slike tider, så det anbefales å følge saken på disse sidene:
%d bloggers like this: