Åpen spordag

Spordag lørdag 15. juni for alle medlemmer i Asker hundeklubb.

Har du lyst til å få en introduksjon i spor? Da kan du ta med hunden og familien din i skogen og lære litt om spor lørdag 15 juni. Dagen er gratis for alle

Sporsøk er noe alle hunder kan lære uansett størrelse, farge og avlet formål. Spor betyr at du skal lære hunden å følge en bestemt lukt på marken. Du kan lære din hund opp til å følge et menneskespor, viltspor, blodspor m.m. Dette er en fantastisk øvelse som du og hunden vil ha mye glede av og en fin måte å la hunden få bruke sine opprinnelige sanser og lyster på. Ikke minst er dette fin mental trening for hund og eier.

Vi stiller med flere instruktører, som vil gi dere en innføring i spor.  Denne dagen er ment for at dere skal få en introduksjon i spor og bli kjent med Asker Hundeklubb og noen av medlemmene. Ønsker man å gå videre og lære mer om spor, har Asker Hundeklubb flere helgekurs i spor, der du kan lære mer om spor og sporlegging.

Oppmøte kl 11.00 på Dikemark, Dyringveien: https://goo.gl/maps/rNYLJTyufbw

Ta med til hund: Godbiter/leke, vann, liggeunderlag. Sele og langline.
Til folk: Noe å sitte på, niste og drikke. Husk å kle dere etter været.

Påmelding på Facebook – arrangementet som du finner her.

 

%d bloggers like this: