Trening LP

LP-TRENING 

Scroll nedover for informasjon om Fellestrening LP (Tirsdagstreningen).

strek-asker-smal

Hverdagslydighetstrening

Tid: Mandager kl. 18:00 – 19:30  –  hverdagslydighetstrening med litt felles opplegg. Oppstart etter vinteren: mandag 20. mars 2017

Sted:  Klubbens område på Vettre (v/Vettre Thon hotell, Konglungen)

Dette er et tilbud for deg som er ny i klubben og vil bli litt kjent, har valp eller unghund, eller har gått kurs og ikke kommet helt i gang med treningen etterpå. Dette er et gratis tilbud for medlemmer av klubben. Det er ingen påmelding, det er bare å møte opp.

Dette er ikke et kurs, men trening av hund med litt assistanse da det vil være en ansvarlig til stede hver gang som kan svare på spørsmål, og hjelpe til med/lede treningen. I tillegg vil det enkelte ganger være ulike aktiviteter med hund, dette vil variere fra gang til gang avhengig av hvem som er ansvarlig.

Har du spørsmål? Kontakt Kristin Gudem på mail http://kristin@gudem.com

Med jevne mellomrom arrangeres det rekrutt-diplom prøve – her er det bare å møte opp dersom du vil prøve deg.

Hva er Rekrutt-diplom?

For å få rekrutt-diplom må hund og fører vise at de kan noen enkle lydighetsøvelser. Vanskelighetsgraden øker fra det enkle i rekrutt-bronse til det litt vanskeligere i rekrutt-gull.

Det er mulig å trene til og å ta rekrutt-diplom i bronse, sølv og gull på hverdagslydighetstreningene. Hver mandag fra kl. 18:00 – 18:30 vil den som er treningsansvarlig lede treningen mot disse øv.

Du kan lese mer om hva hunden må kunne for å klare de ulike diplomene her:
Krav til rekrutt-diplom

Velkommen!

strek-asker-smal

Fellestrening LP (Tirsdagstreningen) –  

Lydighetsgruppa arrangerer fellestrening for alle klubbens medlemmer hver uke. Dette er egentrening, men det er mulighet for å få hjelp av de som er tilstede.

Alle er hjertelig velkommen, uansett nivå!

Tid:  Tirsdager kl. 18:00
Oppstart etter vinteren: tirsdag 21. mars 2017

Siste organiserte treningen med ansvarlig tilstede før vinteren: 25. oktober.
Det er allikevel fullt mulig å trene tirsdager om du har betalt baneavgift – koden til brakka får du av Mette. Husk å sett alt utstyr på plass og slukke lyset på banen før du går :)

Sted: Klubbens område på Vettre (v/Vettre Thon hotell)

Velkommen!

strek-asker-smal

 

 

Leave a Reply