Grunnleggende kurs

Har du fått valp i huset, og ønsker nabolagets lydighste hund? Da er en av kurspakkene tingen!


Valpekurs, oppstart 27. mars 2017. Instruktør: Arnt Reiten

Kurset er fullt


Bronsemerkekurs, oppstart 3. april 2017. Instruktør: Lise Birgitte Fredriksen

Kurset er fullt


Hverdagslydighet, videregående, oppstart 6. april 2017. Instruktør: Unni Merethe Lilleskjæret

Info og påmelding: http://www.deltager.no/hverdangslydighet_videregaende_vaar_2017

Få plasser igjen!


Unghundkurs, oppstart 18. mai 2017. Instruktør: Linn Gareid

Info og påmelding: http://www.deltager.no/unghundkurs_18052017

Få plasser igjen!

strek-asker-smal

Generell informasjon om kurs

Det tilbys valpekurs, grunnkurs og bronsemerkekurs med oppstart hver vår og høst. Innlæringen foregår med positive metoder, lek og godbiter.

For informasjon og spørsmål ang. kurs, kontakt Kristin Gudem på mail ahklydighet@gmail.com

Valpekurs

Instruksjon i grunnleggende hverdagslydighet; så som  kontakt og lek med eier, sitt – sitt bli, ligg – bli liggende, gå fint i bånd, samt generell valpe-oppdragelse. Vi tar også en tur med miljøtrening i Asker sentrum. Kurset går over 8 kvelder â 1,5t. Passer for valper opp til ca. 6 mnd.

Unghundkurs

Unghundkurset bygger videre på ‘valpelærdommen’, og vi jobber videre med kontakt, sitt- sitt bli, dekk – dekk bli, stå – stå bli, gå fint i bånd, lineføring, og litt triks. Vi øker kravene og forstyrrelsene rundt hunden. Unghundkurset er det kurset hvor det er størst variasjon på hundene, både når der gjelder alder og tidligere trening/kunnskap, og øv. legges opp på det nivået den enkelte ekvipasje er på. Kurset går over 8 kvelder â 1,5 time. Passer for hunder fra ca. 6 mnd., omplasseringshunder eller andre som ønsker å trene på  litt grunnleggende lydighet.

Videregående hverdagslydighetskurs

Dette kurset er for deg som har hund som har gått unghundkurset (eller tilsvarende), og som føler at du ikke er ‘helt i mål’ med den lydigheten du ønsker. Her møtes vi på ulike steder hver kurskveld og jobber med generelle lydighetsøvelser i omgivelser med flere forstyrrelser og utfordringer, samt prøver å legge opp kurset etter hva deltakerne har behov for.

Bronsemerkekurs

Her trener man for å ta bronsemerket etter endt kurs. Det jobbes kun med øv. til bronsemerke: Tannvisning, lineføring, stå under marsj, dekk fra holdt, innkalling, og enkelt dekk. Kurset går over 8 kvelder â 1,5 timer,. Dette kurset passer for de som har tatt grunnkurs (eller tilsvarende), og som ønsker å jobbe litt mer ‘konkurranserettet’ med spesifikke øv. Kurset avsluttes med bronsemerkeprøve.

 

 

 

 

Leave a Reply