Bruksinstruktører

Sten Skogli

Sten Skogli har sin Schæferhund nr. 4, og er også oppvokst med hund. IMG_4516
Han begynte å konkurrere i NBF spor/rundering i 2004,
og er fortsatt aktiv innen hundesporten.
Sten er også utdannet instruktør, og holder
jevnlig kurs innen brukshundsporten.

strek-agility-asker-smal

 

 

Arnt Reiten

Mail :tinaulve@hotmail.comfb_img_1474964204416

Arnt har drevet aktivt med hund siden 1989, da han fikk sin første Doberman.  Siden har det blitt mange dobermenn og mye trening/utdanning innen lydighet og bruks.

Etter noen års pause fra hund kom han til Asker Hundeklubb i 2005 med Dogo Canario’en Tessa. De konkurrerte i LP kl.3 og Rundering kl. A. Nå har han Riesenschnauzeren Brask.

Arnt har holdt flere kurs innen bruks. Bl.a for Asker Hundeklubb, vært ukesinstruktør på Riesenläger for den Svenske Riesenshnauzerklubben, instruktør hos Terje Østlie og for den Norske Schnauzer- /Bouvierklubben.

strek-agility-asker-smal

 

Geir B. Larsen

Geir er en svært erfaren instruktør innen bruks, og har konkurrert både innen geir b larsen_bildespor og rundering siden 1990. Geir har vært norgesmester i spor 2 ganger, og har dessuten kongepokal i spor. Han har konkurrert i nordisk mesterskap, og beste plassering der er en 3. plass. Geir er utdannet bruksdommer, NKK trinn III og har vært NBF dommer siden 2005. Han har tidligere hatt schæfere, men har i dag border collier.

strek-agility-asker-smal

 

Cecilie Thormodsrud
Mail: cethormo@online.no Skjermbilde 2017-01-19 kl. 21.35.08

Cecilie (1964) er utdannet NKK instruktør ved Østlie Hundesenter og har siden 2009 vært svært aktiv i trening og konkurranser med sin Hovawart tispe Bessie. De har konkurrert mest i lydighet og NBF bruks spor i Norge og Sverige, og er 3 år på rad kåret til Norges beste konkurrerende Hovawart ekvipasje.

Cecilie har en mastergrad i ledelse (MBA) og jobber til daglig med forbedring av prosesser, mennesker og organisasjoner. Hun har vært aktiv i Asker hundeklubb styre og er med i komiteer. Hun har innhentet mye kunnskap gjennom ulike hundesportskurs og -treninger i Norge, Sverige og Danmark, også med ulike utøvere og vinnere av NM og VM innen agility, IPO, lydighet og bruks.

Leave a Reply