Lydighetsinstruktører

Kristin Gudem kristin@gudem.com
Mette Dahl mettdah@online.no
Berit Øberg ber-oebe@online.no

 Oppdatert 22/3-14

strek-agility-asker-smal

Anne Kristin Mellgren
Mail: akmellgren@hotmail.com
Mob: 97109848

AKMInstruktørutdannelse og hundeerfaring:
Anne Kristin er vokst opp med hund og er utdannet NKK trinn 1 instruktør. Hun har tidligere konkurrert i lp med langhåret schæfer, og etter noen år uten hund har hun nå en tollerhann, Arrak, på 4 år. De konkurrerer både i LP kl. 3, og i elite i Rallylydighet.  Anne Kristin driver også med blodspor, litt jakt-trening og har gått flere kurs i LP, samt kurs i agility, bruksspor og flyball. Anne Kristin sitter i Rallykomiteen, og er leder i Valgkomiteen og Lydighetskomiteen i Asker Hundeklubb, og hun er lydighetens representant til styret.

strek-agility-asker-smal

Jorunn Ludvigsen
Mail:  jorulud@online.no

Instruktørutdannelse og hundeerfaring:
Jorunn er utdannet NKK trinn 1 instruktør, og har deltatt på flere varierte hunderelaterte seminarer/kurs. Hun er leder i lydighetskomiteen i Asker hundeklubb i 2012. Jorunn har hatt hund i snart 25 år, og trent aktivt med hund i mange år. To dobermann til Lp Elite. Jaktgolden som starter våren 2012 i elite. Har hatt oppdrett av dobermann. Trener litt bruks for variasjonens del (spor, rundering og blodspor) med alle hundene. Trener og konkurrerer i Lure coursing med podengoene. Trener og konkurrerer på utstilling med podengoene. Har nå et lite oppdrett av rasen podengo portugues liten glatthår. Jorunn sine hunder er golden retrieveren Kaizer, og podengoene Lykke, Happy og Troy.

strek-agility-asker-smal

TorT

Tor Tørrissen
Mail: t.toerrissen@aol.no
Mobil: 90614190

Instruktørutdannelse og hundeerfaring:
Utdannet NKK instruktør trinn 1. Medlem av AHK siden 1999. Har sittet i styret og er medlem av brukskomiteen og stevnekomiteen (LP). Holder jevnlig valpe- og grunnkurs. Trener bruks og lydighet med min Labradortispe Anine.

strek-agility-asker-smal

 

 

YlvaFYlva Freed
Mail: ylvafreed@gmail.com
Mobil: 47309273

Instruktørutdannelse og hundeerfaring:
Ylva er opprinnelig en hestejente fra sør-Sverige, der var hun aktiv både som rytter og instruktør. Den store passionene for hestesporten ble etter hvert erstattet med en genuin interesse for hund. Ylva er utdannet sivilagronom og har en master innen husdyrfag. 2011 begynte hun som hjelpeinstruktør til en av Asker hundeklubbs mest erfarne instruktører, Jorunn Ludvigsen. Ylva holder i dag egne kurs i regi av klubben. Selv trener og konkurrerer hun i hovedsak i lydighet og spor med sin mellompuddel. For å heve sin egen kompetanse bruker hun mye tid på å selv delta på kurs, både i Sverige og i Norge. Ylva er også medlem i klubben lydighetskomite og er aktiv i å tilrettelegge treninger og uoffisielle stevner for klubbens ekvipasjer.

strek-agility-asker-smal

 

Leave a Reply