Agilityinstruktører

 Oppdatert 19. januar 2017

strek-agility-asker-smal

Ann-Cathrin Hoff
Mail:: ahoff2@online.no
Mobil: 48090622

Instruktørutdannelse og hundeerfaring:
Utdannet NKK instruktør trinn 1. Gått flere kurs i agility for norske og utenlandske instruktører, vært med i rekruttprosjektet til Landslaget i Agility med Chilli. Har også  gått kurs i  lydighet, spor, freestyle, frisbee. Har vært med i Agilitykomiteen i 8 år. Har 2 hunder,  Aussie’n Vokterens Chilli hot & black,  som konkurrerer i klasse 3 og BC Get Weiler’s Inca går i klasse 1.

strek-agility-asker-smal

Anne Christine Brenne
Mail: acbrenne@gmail.com
Mobil: 91143635

Instruktørutdannelse og hundeerfaring:
Anne Christine Brenne holder agilitykurs for alle nivåer. Prioriterer nå Juniorene i AHK. Utdanning: 2007: NKK trinn 2 Agilityinstruktør. 2004: Trinn 1-instruktør, Hjelpetrener for Førerhunder og Hundemassør. Fra 1982 mange kurs i stell, førstehjelp, språk, lydighet, agility, freestyle, rally, bruks, klikker, rasekunnskap, kantarellsøk, trekk, Barn og hund m.m. Er også utdannet Ergoterapeut, sekretær og turleder. Var med i Agilitykomiteen i AHK fra 2003-2013.

strek-agility-asker-smal

ag-annikenAnniken Sæther
Mail: anniken.saether@hotmail.com
Mobil: 932 67 957

Instruktørutdannelse og hundeerfaring:
Anniken har gått instruktørutdannelsen til Lundqvist hundeskole og har deltatt på flere varierte hunderelaterte seminarer og kurs. Anniken har hatt hund omtrent hele livet, og trent aktiv med hund i mange år. Hun har en Border Collie som konkurrerer i både lydighet og agility. Hun er for tiden kasserer i AHK.

strek-agility-asker-smal

 

 

Maiken Grønvold Bilde-til-asker-sin-nettside
Mail: kennelwelshspots@hotmail.com
Mobil: 95111922

Instruktørutdannelse og hundeerfaring:
Utdannelse NKK instruktør trinn 1.
Maiken har gått på en del Agility kurs, for flere utøvere i Agility.
Maiken er oppvokst med hund, alltid hatt hund hele livet. Drevet aktivt med Agility og konkurrert siden 2007. Er tidligere Jr Norgesmester I Agility, har også en 5.Plass sammenlagt i NM. Har to hunder, en Border Collie på snart 8 år som heter Toppborder`s Sita, som hun konkurrerer i klasse 3 med.
Også har hun en Border Collie valp på nå 5 måender som heter Miss Red Beauty Lucie Lace, som også skal bli en Agility hund.

Leave a Reply