ÅRSMØTE

Den 16. februar sendes årsmøteinnkallelse ut til alle medlemmer, og vi minner om at medlemskontingenten må betales. Det er over 100 medlemmer som ennå ikke har betalt medlemskontingenten for 2017.

Vi ber også om at epostadressen som er registrert hos NKK sjekkes, for det er til den eposten årsmøtepapirene sendes. Det er en god del gamle epostadresser som ligger der, og det er kun du som medlem som kan endre denne. Hvis du ikke får årsmøtepapirene i løpet av 16. februar, kan det tyde på at feil epost er registrert.

Vi velger å sende ut årsmøteinnkallelse til alle som ikke har aktivt har meldt seg ut av Asker hundeklubb, men husk at du ikke har stemmerett på selve årsmøtet hvis du ikke har betalt medlemskontingenten.

Vi håper å se mange på årsmøtet den 14. mars.

Vennlig hilsen Styret

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.